Kisteherautó bérlés Budapest

Nemsokára költözni fog a nagycsaládunk. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy mi nem szét, hanem pont ellenkezőleg összebútorozunk egy nagy házba, ahol több lakrészt is el tudtunk különíteni. Ehhez sok más egyéb mellett szóba került a kisteherautó bérlés Budapest feladata is, mert egyszerűbbnek és főleg olcsóbbnak ítéltük meg ezt, összehasonlítva azzal, hogy mennyibe kerülne egy szakcég alkalmazása. És végülis ez egy fantasztikus családi program, ahol még jobban összekovácsolódunk, nem mintha nem lennénk eléggé. ☺

Kisteherautó bérlés Budapest rengetegében

Az én feladatom volt a költözéssel kapcsolatos ügyintézés, így annak való utánjárás is, hogy a kisteherautó bérlés Budapest mely kerületében a legolcsóbb és legmegbízhatóbb. Körbekérdeztem első körben a barátoknál és kollégáknál és kétszer is hallottam a Határautó cég nevét. Úgy gondoltam, hogy egy próbát megér, megnéztem az interneten őket: http://www.hatarauto.hu/tehergepkocsik/ Már a honlap is nagyon meggyőző volt, gyakorlatilag rengeteg fajta és méretű kocsijuk van, ezért egy személyes találkozót egyeztettem a nagyon kedves munkatársukkal, akit felhívtam.

kisteherautó bérlésHa teherautó bérlés, akkor: http://www.hatarauto.hu/tehergepkocsik/

Kisteherautó bérlés Budapest területén

Amikor elmentem hozzájuk máris szimpatikussá vált az a szívélyes fogadtatás, amivel vártak rám. Az a munkatárs, aki velem foglalkozott néhány perc várakozás után rendelkezésemre is állt és körbevezetett a telephelyükön és közben sok minden részletet mesélt a kisteherautó bérlés Budapest árnyoldalairól. Elmondta, hogy nagyon sok olyan cég van, ahol vagy gyatra állapotban vannak a kocsik vagy a szerződéses feltételek vállalhatatlanok vagy éppen a cég múltjában vannak érdekes, riasztó dolgok. Ezáltal úgy érzem szerencsésnek mondhatom magam, hogy rögtön a Határautó céggel kezdtem, mert eszembe nem jutott volna, hogy ennyire rizikós a kisteherautó bérlés Budapest városában.

Pontosan átbeszéltük azokat a részleteket, amelyeket fontosnak tartottam és továbbra is kellemesen csalódtam mekkora türelemmel és szakértelemmel tájékoztat a munkatársa a cégnek. Ez lehet mást nem érdekel, de ez a fajta benyomás szerintem elengedhetetlen, amikor kisteherautó bérlés Budapest területén alkudozásban van az ember… Meg vagyok róla győződve, hogy tökéletesen választottam ki a teherautót, persze támaszkodva a kolléga javaslataira és tanácsaira. A megbeszéltek értelmében egy teljes hétre béreltem ki két teherautót, mert 3 lakásból fogunk összeköltözni a nagy családi házba és semmi esetre sem szerettem volna ide-oda rohangálni egy kocsival. A gyerekek majd használják felváltva az egyiket, mi pedig a másikat.
A fizetési feltételeik is teljesen elfogadhatóak voltak, és a szerződés sem tartalmazott semmilyen apróbetűs, trükkös részt, minden feketén-fehéren teljesen egyértelműen írta le a kisteherautó bérlés Budapest területén való használási feltételeit és körülményeit. Teljesen nyugodtan mentem haza és újságoltam el mindenkinek milyen fantasztikus napom volt a Határautó csapatával és mennyire jó dealt kötöttem a két teherautó bérlésével.

Tetsztett? Oszd meg másokkal is! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin