Megbízható ügyvéd Budapesten

Ügyvéd Budapesten

Amikor valakinek ügyvédre van szüksége, akkor sokszor tanácstalanul áll az előtt, hogy honnan lehetne egy olyan ügyvéd szolgálataira szert tenni, aki megbízható és a visszajelzések alapján sikeresnek is mondható. Ezen a dilemmán segít az ugyveddajanlo.hu weboldal, amely pont arra jött létre, hogy a közösség erejét felhasználva próbálja meg kiszűrni azokat a dilettáns ügyvédeket, akiknek a szolgálatait még véletlenül se vegyük igénybe.

Ügyvédek a gyakorlatban

A mai világban sajnos rengeteg olyan ügy merülhet fel, amikor ügyvére lesz szükségünk. Legyen ez egy általános égképviselet, cégalapítás, válóper, örökösödési ügy és még sorolhatnám sokáig. Egy a közös bennük, hogy mindegyik esetében egy ügyvéd szolgálataira lesz szükségünk, aki vagy így vagy úgy fogja ellátni a munkáját. Csak éppen nekünk ez baromira nem mindegy, hogy milyen minőségben fogja ezt tenni.

Ügyvéd az internet bírósága előtt

Amikor azt írom, hogy az internet bírósága előtt, akkor pontosan azt értem ez alatt, hogy az emberek, akik valaha igénybevettek egy ügyvéd szolgáltatását, azok elmondhatják szabadon a véleményüket, sőt ez itt ezen a www.ugyvedajanlo.hu oldalon kötelező is. Hiszen ez alapján lesznek értékelve és a későbbiek során rangsorolva is az ügyvédek. Van természetesen olyan ügyvéd, aki pont emiatt egyszerűen nem hajlandó az oldalon regisztrálni, de én úgy gondolom, hogy ez a fajta hozzáállás már eleve magáért beszél, hogy valaki menekül a népítélet elől. De minimum nem szimpatikus az ügyfelek kezelése.

Ez az oldal sok esetben hatalmas segítséget nyújt az olyan kisemberek számára, akik maguktól még sosem vettek igénybe ügyvédi szolgáltatásokat és fogalmuk sincsen arról, hogy merre induljanak el. Sokaknak persze rutin, hogy milyen üggyel kapcsolatban milyen irodát vagy magánügyvédet szüksége felkeresni, azonban nem ez az általános. Mert az emberek zöme, az élete során nagyon kevés esetben szorul ügyvédi munkára, akkor is maximum lakás adás-vételi szerződések írása vagy éppen egy gépkocsi átírással kapcsolatban merülnek fel ügyvédi igények.

Na ez az oldal pedig nem azoknak készült, akik évek óta rutinszerűen kezelik a jogi ügyeket és könnyedén igazodnak el ezekben a dolgokban, hanem azoknak az embereknek, akik ennél kicsit „ügyetlenebbek” és abszolúte nem jártasak a jog világában. Amúgy azok számára is lehet könnyebbség, akik értenek a joghoz, mert számukra is lehet érdekes tapasztalás, hogy ismert ügyvédek, akár általuk is, rajta van-e a listán és, hogy mások miket mondanak az ismert ügyvédről.

Mellékesen pedig egy plusz hozzáadott értéket jelent az, hogy hatalmas vélemény adatbázis jön és már jött is létre, egyrészt ügyvédekből, másrészt azokból a véleményekből, amelyeket már több hónapon keresztül adtak az emberek az ügyvédeknek. És ez azért is fantasztikus, mert az oldal relatíve friss és ez nem annyira megszokott, hogy ennyire rövid idő alatt ekkora siker legyen egy speciálisan szakosodott oldalból

Tetsztett? Oszd meg másokkal is! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin