Murva szállítás

A murva szállítás nagyon közkeletű rendelési opció a természetesen, vagy épp mesterségesen apróra zúzott kőtörmelékek rendelésének piacán. A murva szállítás éppen emiatt nagyon sokféle felhasználói igényt tud kielégíteni, hiszen a murva szállítás lehetővé teszi, hogy a megfelelő minőségű és mennyiség murva eljusson a kívánt helyekre is. Ráadásul nincs is nehéz dolga már azoknak, akik szeretnének ilyen típusú anyagot rendelni, hiszen a murva szállítás tevékenységgel foglalkozó vállalkozások természetesen elérhetőek telefonon és e-mail-ben is, ráadásul nagy részük már rendelkezik internetes honlappal, ami pedig egy plusz megjelenési felületet biztosít a cégek számára, ráadásul segít az érdeklődőknek a tájékozódásban, amellett persze, hogy jelentősen megkönnyíti a megrendelés leadását és alapvetően az egész vásárlási és szállítási folyamatot is. Ezt figyelembe véve elmondható, hogy a murva szállítás témakörében jártas vállalkozások közül a legsikeresebbnek mondhatók azok a fuvarozók, akik a lehető leggyorsabban tudják leszállítani az igényelt minőségű murvát a lehető legjobb áron.

Murva szállítás fajtától függően

A minőségi Fuvar Oda murva szállítás egyik legfőbb összetevője a rendelhető murvák minősége. Mindjárt itt az elején tisztázni kell, hogy aminek a szállításáról beszélünk, az tulajdonképpen mészkő, vagy éppen dolomit, ami az összetevőinek köszönhetően alapvetően fehér színű, de egyéb ásványi összetevők hatására szürkés, illetve sárgás árnyalatot is kaphat. Összességében véve még az egyéb anyagok színezőhatásának eredményeként is megőrzi eredendően meszes-dolomitos világos jellegét. Természetesen a mérete alapján osztályozzák őket, ennek köszönhetően – a legapróbbtól indulva – a 2-5mm átlagos szemcseméretű csoportot hívják ágyazó murvának. Előszeretettel használják térkövezés során a kő ágyazati rétege gyanánt értelemszerűen a térkő és az alap között. Díszítésre is megfelel, bár erre praktikusabban az egyel nagyobb mérettartományba tartozó kerti murva az elterjedtebb a maga 5-12, illetve 12-20mm frakciójú darabjaival. Díszítésre ez a legközkedveltebb típus, így gyakran alkalmazzák ház és kert melletti kocsibeállókhoz és járdákhoz egyaránt. A legnagyobb frakciójú 20-55mm átlagos szemcsenagyságú murvát is használják még kocsibeállókhoz, valamint utak feltöltésére elsősorban laza szerkezetű földes területeken, ahol az út hengerlése után a földbe ékelődve megakadályozza annak további süllyedését.

A murva szállítás apró részletei

Murva szállítás esetén is érdemes szem előtt tartani az árat és hogy azért mit kapunk. A legjobb szállítók tudják, hogy a minőség fontos szempont, ezért közvetlenül a bányából szállítanak megrendelőiknek. Ilyen direkt szállítás esetén nem vesznek igénybe még egy közvetítő felet, az nem drágítja fölöslegesen a szolgáltatás árát sem. A rendelés felvétele természetesen a legközvetlenebb és legcélravezetőbb módon történhet telefonon és internetes honlapon keresztül is. Ha a témával foglalkozó vállalkozó például a fővárosra koncentrálja tevékenységét, akkor bizonyos esetekben akár adhat egyéb kedvezményeket is, amelyek egyrészről megkönnyítik az ő napi szervezési dolgait is. A területi, vagy budapesti illetékesség esetén kerületi kedvezmények mellett még adhat kedvezményeket bizonyos rendelési volumen fölött, amit logikusan mennyiségi, vagy volumenkedvezménynek is szokás nevezni.

Tetsztett? Oszd meg másokkal is! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin